spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Μεγάλη γκίνια…στον Πανσερραϊκό! Νέα ισοπαλία με Πιερικό 1-1

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μεγάλη κακοδαιμονία στον Πανσερραϊκό…που δεν μπορεί να κερδίσει, αν και είναι καλύτερος στα τελευταία τρια παιχνίδια. Νέα ισοπαλία με τον Πιερικό αυτή την φορά, ενώ είχε προηγηθεί ξανά με πέναλτι του Κανίς. Οι «κόκκινοι» καλούνται να ξεπεράσουν το σοκ και να κερδίσουν τον Αλμωπό την Κυριακή.

Νέα απογοήτευση στον Πανσερραϊκό, που δεν κατάφερε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να πάρει τη νίκη, ενώ οι «κόκκινοι» εντυπωσίασαν στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων και μάλιστα πέτυχαν και γκολ. Αυτο συνέβη με τον Θεσπρωτό, την Καβάλα και με τον Πιερικό. Η Σερραϊκή ομάδα, μπορεί να υστερεί μετά το 60’ αλλά η ατυχία της είναι μεγάλη, αφού οι λιγοστές φάσεις που κάνουν οι αντίπαλοι, καταλήγουν σε γκολ, σε αντίθεση με τις ευκαιρίες των Σερραίων…

Έτσι ξεκίνησε ο Διγκόζης:

Ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε τον Πανσερραϊκό με τον Καβουσάκη, κάτω απο τα δοκάρια, τους Ζέρη δεξιά και Φουάση αριστερά ως ακραία μπακ. Τους Δημητρίου και Κασμερίδη στα στόπερ, με τους Μαρκιόνι και Κρητικό, στον άξονα ως «εξάρια». Πιο μπροστά τους, ως επιτελικός μέσος, έπαιξε ο Μέσι, με την επιθετική τριάδα μπροστά τους, να είναι οι Κανίς και Κόντσι στα άκρα, με προωθημένο τον Ντίαζ.

1-0 στο ημίχρονο αντί για 4-0…

Οι ποδοσφαιστές του Άγγελου Διγκόζη, ξεκίνησαν με πάθος και πίεση τον αγώνα, έχοντας την μπάλα συνεχώς στο μισό γήπεδο, μη επιτρέποντας στον Πιερικό να διεκδικήσει κάτι στο ματς.

Ο Κανίς το 1-0 με ένα τσουβάλι ευκαιρίες!

Ο Κανίς δε βρέθηκε στη μέρα του, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να βρει δίχτυα ούτε στο 18΄ που δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα σωστά έπειτα από τη σέντρα του Ντίαζ, όντας μόνος του στην περιοχή, ούτε στο 30΄ που τσίμπησε τη μπάλα προ του τερματοφύλακα του Πιερικού, τον πέρασε, αλλά δε πρόλαβσε να πλασάρει στην κενή εστία, ούτε στο 31΄ όταν δέχθηκε τη μπάλα από τον Κόντσι και νικήθηκε και πάλι στο τετ α τετ.

Στο 33΄ οι “κόκκινοι” έχασαν ακόμη μία ευκαιρία με τον Μέσι να παίρνει την κεφαλιά από τη σέντρα του Ζέρη και να νικιέται από τον Τζήμα και στο 36΄ ήρθε η… λύτρωση με το πέναλτι που κέρδισε ο Κανίς, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος κάνοντας το 1-0 και φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Πιερικός σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους δε μπόρεσε να απειλήσει, με τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη να κλείνουν σωστά τους διαδρόμους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πανσερραϊκος-Πιερικός 1-0

Μια φάση ένα γκολ…ξανά ισοπαλία!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να “τελειώσει” τον αγώνα, ωστόσο στο 51΄ ο Κανίς έχασε ακόμη μία ευκαιρία με την κεφαλιά του να μην πηγαίνει στα δίχτυα. Ο Πιερικός άρχισε να κερδίζει χώρο στο γήπεδο και να πιέζει, χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού έβαλε στο 63΄ στο ματς τον Ανάκογλου αντί του Ντίαζ που ζήτησε αλλαγή, για να κρατήσει την κατοχή στη μεσαία γραμμή, ωστόσο η ομάδα της Κατερίνης βρήκε στο 74΄ το γκολ της ισοφάρισης! Ένα φάουλ που δεν έγινε ποτέ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και με το πείσμα του Γιαλαμίδη αλλά και την ατυχία…με τη μπάλα να “παίζει” πάνω στη γραμμή και τους παίκτες του Πανσερραϊκού να μην μπορούν να απομακρύνουν, έγινε το 1-1 με αυτογκόλ του Ζέρη.

Από εκεί και μετά και με το χρόνο να κυλά αντίστροφα, οι “κόκκινοι” προσπάθησαν με κάθε τρόπο να σκοράρουν, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Στο 81΄ υπήρξε έντονη διαμαρτυρία για μαρκάρισμα στον Κανίς μέσα στην περιοχή, στο 82΄ ο Μαρκιόνι σούταρε χωρίς να μπορέσει να νικήσει τον Τζήμα και στις καθυστερήσεις χάθηκαν ακόμη δύο κλασσικές ευκαιρίες.

Ο Κανίς έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Πιερικού σε τετ α τετ και ο Κασμερίδης δεν μπόρεσε με κεφαλιά να σκοράρει, ενώ υπήρξε εκ νέου διαμαρτυρία για πέναλτι για χέρι, χωρίς όμως ο διαιτητής να υποδεικνύει οτιδήποτε αντικανονικό.

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Ο Πανσερραϊκός μέχρι να λύσει τα θέματα ψυχολογίας στο β´ ημίχρονο χρειάζεται να έχει καθαρό μυαλό και να τελειώνει τις φάσεις. Είναι καθαρή ατυχία το γεγονός οτι όλα τα αμυντικά λάθη γίνονται γκολ για τον αντίπαλο αλλά όταν έχεις καθαρίσει…τις δικές σου ευκαιρίες τότε η αυτοπεποίθηση θα φέρει και την διαχείριση. Είναι θέμα χρόνου αυτός ο Πανσερραϊκός να ισορροπήσει και να πάρει τα αποτελέσματα που θα φέρουν και πάλι χαμόγελα!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α.Διγκόζης): Καβουσάκης, Κασμερίδης, Δημητρίου, Ζέρης, Φουάσης(80΄ λ.τ Έππας), Κρητικός, Μαρκιόνι,  Ντίαζ(63΄ Ανάκογλου), Κόντσι, Μέσσι, Κανίς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γ.Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Εμπουσί, Μπουόλι(83΄ Κανούλας), Γκαγιέχο, Σουντάρ, Χαρτσιάς(83΄ Χατζάρας), Παπαδόπουλος(83΄Κριμιτζάς), Τόσκας(66΄ Ζαφειράκης)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img