spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πρόωρο “διαζύγιο” κοινή συναινέσει Μ.Ε.Ν.Τ – Ποργιόπουλου !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Όπως έγινε γνωστό και προκάλεσε έκπληξη σε μεγάλη μερίδα του μπασκετικού κοινού, Μ.Ε.Ν.Τ και Στέργιος Ποργιόπουλος ένα μήνα και κάτι (ανακοινώθηκε 23/12/21) μετά την επίτευξη συμφωνίας  μέχρι το τέλος της χρονιάς, αποφάσισαν από κοινού και σε καλό κλίμα (όπως τονίζει στην ανακοίνωση της η Μ.Ε.Ν.Τ) να βάλουν πρόωρο τέλος στην συνεργασία τους.

Ο Σερραίος προπονητής “κάθισε” στον πάγκο των Θεσσαλονικιών μόλις για δυο παιχνίδια αναλαμβάνοντας εξ αρχής ένα πολύ δύσκολο έργο, αυτό της παραμονής. Με ρεκόρ 1-9 και άσχημες ήττες, η Μ.Ε.Ν.Τ με τον Ποργιόπουλο στο “τιμόνι” γνώρισε μια ήττα εντός προγράμματος στην Γέφυρα και μια νέα ήττα στην παράταση από τον Πανσερραϊκό. Αυτό ήταν και το “κύκνειο” άσμα, με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάνει στο 1-11 και την υπόθεση παραμονή να μοιάζει σχεδόν απίθανη. Με αυτή την εξέλιξη, ο έμπειρος coach ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού οι συνεργασίες του με Πανσερραϊκό και Μ.Ε.Ν.Τ για την φετινή αγωνιστική περίοδο δεν ευδοκίμησαν.

Τι αναφέρει στην ανακοίνωση της η Μ.Ε.Ν.Τ…

Η Διοίκηση της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοινώνει πως μετά από ειλικρινή συζήτηση με τον coach Στέργιο Ποργιόπουλο αποφάσισαν από κοινού τη λύση της συνεργασίας τους, συμφωνώντας πως η ομάδα έχει περιέλθει σε μια αντικειμενικά δύσκολη κατάσταση όσον αφορά τη σωτηρία, γεγονός που οδήγησε τις δύο πλευρές στην ανωτέρω από κοινού απόφαση.

Η Μ.Ε.Ν.Τ. ευχαριστεί θερμά τον coach Ποργιόπουλο αναγνωρίζοντας το σθένος και τον επαγγελματισμό με τον οποίο εργάστηκε καθ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Παράλληλα ανακοινώνει πως ο coach Θεόδωρος Γιοβάννης θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img