spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Χωρίς φιλάθλους της Καβάλας στο ντέρμπι παραμονής(17/4-14:45)

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τoν ΑΟ Καβάλα την Κυριακή στις 17 Απριλίου στις 14:45, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με Γενική είσοδο στις Θύρες 1-2-4-5-6 στην τιμή των 5€ για τους Σερραίους φιλάθλους!

Στην πλέον καθοριστική μάχη στο φετινό πρωτάθλημα, από τον αγωνιστικό χώρο και την κερκίδα, ο Πανσερραϊκός θα έχει μόνο τους φίλους του αφού η Αστυνομική διεύθυνση των Σερρών απαγόρευσε την μετακίνηση οργανωμένων φιλάθλων απο την γειτονική Καβάλα, κάτι που απαγαρεύεται έτσι κι άλλιως.

Οι πληροφορίες του SSN κάνουν λόγο οτι απο τον ΑΟΚ δεν ζήτησαν επίσημα εισιτήρια, επομένως, οι Καβαλιώτες στις κερκίδες ίσως να βρεθούν μόνο μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά ανάμεσα στους φίλους του Πανσερραϊκού, σε θύρες μη οργανωμένων φυσικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

¨Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στον αγώνα με τον ΑΟ Καβάλα, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17/04/2022, ορίζεται Γενική είσοδος στις Θύρες 1-2-4-5-6 στη τιμή των 5€ και απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Σερραίους, προκειμένου να βρεθούν μαζικά στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας με τη φωνή τους και να δώσουμε #ΜΑΖΙ μία από τις τελευταίες μάχες στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Δεν περισσεύει κανείς.

Η είσοδος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα γίνει με ασφάλεια, τηρώντας  αυστηρά το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο και τις προϋποθέσεις της Κ.Υ.Α, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με ανακοίνωση της η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, υπενθυμίζει πως η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση και η παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, δεν επιτρέπεται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων με φιλάθλους της Βetsson SUPER LEAGUE 2.

Αναλυτικά:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

  • Θύρα 1: 5€
  • Θύρα 2: 5€
  • Θύρα 3: 10€
  • Θύρα 4: 5€
  • Θύρες 5 & 6: 5€
  • Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 13:00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες. Ανοιχτές θα είναι, οι θύρες 1, 3, 4, 5, 6. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα, από το εκδοτήριο του γηπέδου στο νότιο πέταλο.

Οι κάτοχοι κάθε τύπου εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή το πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Λαμβάνοντας υπόψη την εμφάνιση και διασπορά των υπερμεταδοτικών στελεχών Δέλτα και Όμικρον, οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες που θα εισέλθουν στο γήπεδο θα φορούν μάσκα καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της παραμονής τους στο χώρο καθώς επίσης θα τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής και αποστασιοποίησης που απαιτούνται για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος, επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

–  Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων (4 έως 17 ετών) στο γήπεδο, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενο τους.

H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την ομαλή επιστροφή μας στο γήπεδο του Πανσερραϊκού”.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img