spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Άψογη υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού στα «λιοντάρια»!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το χτίσιμο του ρόστερ στον φετινό Πανσερραϊκό είναι διαφορετικό.

Αυτό φαίνεται σε όλα τα επίπεδα. Όλες οι κινήσεις μέχρι στιγμής, έχουν ποιότητα και συγκεκριμένη στόχευση, σε κάθε θέση. Αυτή δεν είναι η βασική διαφορά όμως, διότι τα «λιοντάρια» όλα αυτά τα χρόνια επέλεγαν παίκτες με ποιότητα, είτε αυτοί ήταν έμπειροι, είτε ταλαντούχοι, που είχαν να δώσουν αγωνιστικότητα και οικονομική υπεραξία στον σύλλογο.

Ο Πανσερραϊκός ότι θέλει το παίρνει!

Η απελευθέρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού μετά την αδειοδότηση, έδειξε αμέσως τις προθέσεις της διοίκησης, που εφαρμόζει πιστά οτι σχεδίασε! Ο πρόεδρος Τάσος Καζία, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Απόστολο Λιβανό, που τρέχει όλα τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας απο το 2018, μετά την λήξη του πρωταθλήματος, προχώρησαν αμέσως στην πρόσληψη Ελευθερόπουλου και με την σύμφωνη γνώμη του Έλληνα τεχνικού, σχεδίασαν το μεταγραφικό πλάνο, που υλοποιείται κατά γράμμα, μέχρι στιγμής.

Ο Πανσερραϊκός δείχνει οτι αυτή την στιγμή αλλάζει στάτους αγωνιστικό, το επιβάλλει άλλωστε και η κατηγορία και η περσινή εμπειρία αυτής, με τον υποβιβασμό πολλών ομάδων. Το γρήγορο κλείσιμο του ρόστερ, με καλούς ποδοσφαιριστές που κοιτάνε ψηλά…χωρίς συμβιβασμούς, ενώ θέλουν να προσφέρουν και μελλοντικά, είναι κάτι που προκύπτει απο τις μέχρι τώρα επιλογές, των παικτών, που θέλουν να παίξουν στον Πανσερραϊκό και αυτό είναι κάτι που το έχει κερδίσει η Σερραϊκή ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Το επιτελείο της Διοίκησης του Πανσερραϊκού, με τον Τάσο Καζία να παίρνει τις τελικές αποφάσεις μετά τις εισηγήσεις των Ελευθερόπουλου και Λιβανό αλλά και την ομαλή λειτουργία της ομάδας, με τον έμπειρο παράγοντα Νίκο Σολούγκα απο την θέση του γενικού διευθυντή και του Κώστα Φλίσκα απο το πόστο του γενικού αρχηγού, συνθέτουν ένα ικανότατο παζλ, όπου ο Πανσερραϊκός εμπνέει σταθερότητα και εξέλιξη, σε οτι κάνει σταδιακά κάθε χρόνο.

Η ομάδα φέτος, έχει λυμένα τα θέματα της και σε επίπεδο προπονήσεων, με τα γήπεδα στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, να είναι έτοιμα προς χρήση, κάτι που θα βοηθήσει πολύ στο επίπεδο των προπονήσεων, βοηθώντας τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και τους ποδοσφαιριστές που θα προπονούνται με σταθερότητα σε υψηλού επιπέδου γηπεδικές εγκαταστάσεις.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img