spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έτοιμος για το… τουρ ο Πανσερραϊκός, με 6 ματς σε 18 ημέρες! Τι γίνεται με τις μεταγραφές

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το καλό… και συνάμα δύσκολο τώρα ξεκινάει για τον Πανσερραϊκό. Οι “κόκκινοι” από την κορυφή του πρωταθλήματος της Super League 2 και όντας αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ετοιμάζονται να κάνουν ένα αγωνιστικό τουρ, το οποίο περιλαμβάνει 6 ματς σε διάστημα 18 ημερών, με τα δύο μόλις να είναι εντός έδρας!

Με άλλα λόγια, Αγγλία γίναμε… και κάτι παραπάνω.

Οι υποχρεώσεις της Super League 2 είναι οι βασικές, για αυτό το διάστημα, ωστόσο για κάποιο ανεξήγητο λόγο η ΕΠΟ θέλησε να βγάλει το ζευγάρι του τελικού από τον Φεβρουάριο, ενώ ο τελικός θα γίνει πιθανότατα τον Μάϊο, επιβαρύνοντας έτσι το πρόγραμμα των ομάδων.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πανσερραϊκός την Πέμπτη 12/01 αντιμετωπίζει στο Πολύκαστρο Κιλκίς τον Απόλλωνα Πόντου στη ρεβάνς του 3-0 στις Σέρρες και εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θα προκριθεί στους “8”. Ακολούθως το Σάββατα ταξιδεύει για την Ρόδο για να αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Διαγόρα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος και από εκεί θα πάει απευθείας στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά”, στις 18 ή 19 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια τα “λιοντάρια” επιστρέφουν στις Σέρρες για να υποδεχθούν στις 22 τον Ηρακλή Λάρισας και στις 25 ή 26 θα αντιμετωπίσουν εκ νέου την ΑΕΚ στο Δημοτικό γήπεδο και θα κλείσουν τον μήνα με το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ Β΄ που έχει οριστεί για το Σάββατο 28 Ιανουαρίου.

Πραγματικά πρόγραμμα χωρίς ανάσα, το οποίο χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης από τον Παύλο Δερμιτζάκη και το επιτελείο του προκειμένου ο Πανσερραϊκός να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να διατηρηθεί στην 1η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, αλλά και να ανταγωνιστεί επάξια την ΑΕΚ που αναμφίβολα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Έρχονται και άλλες μεταγραφές…

Το ρόστερ της ομάδας έχει γεμίσει με τις τέσσερις μεταγραφές που έχουν γίνει(Κολομπίνο, Μπαμπά, Μπαϊροβιτς, Λυμπεράκη), ενώ στο πρόγραμμα είναι ακόμη δύο με τρεις κινήσεις, σε άμυνα και μεσαία γραμμή, προκειμένου η ομάδα να… απογειωθεί προς τη Σούπερ Λίγκ.

Ταυτόχρονα θα υπάρξουν και κάποιες αποχωρήσεις, καθώς αυτή την στιγμή ο Πανσερραϊκός μετράει περίπου 34 παίκτες στο ρόστερ, συμπεριλαμβανομένων βέβαια των μόνιμα τραυματιών και είναι πιθανόν κάποιοι, ειδικά πιο νεαροί, να δοθούν δανεικοί, καθώς δεν θα μπορέσουν να βρούνε χρόνο συμμετοχής την παρούσα στιγμή.

Με αλλαγές στον Απόλλωνα Πόντου

Τέλος, είναι δεδομένο πως στον αγώνα της Πέμπτης θα γίνουν αλλαγές από τον Παύλο Δερμιτζάκη. Όπως και στον πρώτο αγώνα ο προπονητής του Πανσερραϊκού θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που αυτή τη στιγμή έρχονται από τον πάγκο, ενώ είναι δεδομένο πως θα αγωνιστούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, εκτός του Λυμπεράκη. Έτσι κι αλλιώς υπάρχουν και προβλήματα, όπως του Σιόντη και ένα τελευταίο του Καρασαλίδη, που θα μείνει εκτός, που θα φέρουν νέα πρόσωπα και στην άμυνα.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img