spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δίψα ανόδου κόντρα στον Άρη οι γυναίκες του Πανσερραϊκού στο μπάσκετ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Πανσερραϊκού, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στα playoffs της Α2 Εθνικής κατηγορίας, και αντιμετωπίζει την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 26/03, στις 19:00, στο ΔΑΚ Σερρών.

Μετά το καλό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την τρίτη θέση, οι γυναίκες του Πασχάλη Ρούλη, διεκδίκησαν και πήραν μια σπουδαία πρόκριση, επι του Πιερικού Αρχέλαου, με δυο συνεχόμενες νίκες, εντός και εκτός έδρας και συνολικό σκορ 3-1.

Ο δρόμος για την άνοδο περνά απο την Θεσσαλονίκη τόσο σε αυτή την φάση, όσο και στους τελικούς αγώνες, εάν ο Πανσερραϊκός, κάνει μια ακόμα υπέρβαση, κόντρα στον Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι, είναι σε καλή κατάσταση και αποτελούν μια απο τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας συνολικά, αφού στον όμιλο τους τερμάτισαν αήττητες και προκρίθηκαν άνετα στα ημιτελικά ανόδου, με 3-0 νίκες, επί του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

Στην Σερραϊκή ομάδα, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, ενώ η πόλη κινείται ήδη σε ρυθμούς ντέρμπι. Ο κόσμος των «λιονταριών», έχει στηρίξει σημαντικά και το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, όλη την σεζόν και αυτό αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή στο ΔΑΚ Σερρών, με τους φιλοξενούμενους, να έχουν κι αυτοί την υποστήριξη του κόσμου τους.

Η σειρά του Πανσερραϊκού με τον Άρη, θα κριθεί στις δύο νίκες, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις Σέρρες και τους επόμενους δύο (εφόσον χρειαστούν τόσοι) στο «Nick Galis Hall». Το πρώτο ματς θα γίνει την Κυριακή 26/03, στις 19:00, στο ΔΑΚ Σερρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική – Γ’ φάση (Play off)

ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ
26/03/23 19.00 ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ

2η Αγωνιστική – Γ’ φάση (Play off)

ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ
02/04/23 13.00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ –  ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

3η Αγωνιστική – Γ’ φάση (Play off)

ΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΩΝΑΣ
05/04/23 21.00 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ – ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (εάν χρειαστεί)
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img