spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δικαίωση Νίκης Βόλου για τη διακοπή με ΑΕΛ: Της επιστρέφεται ο βαθμός, δεν χάνει το ματς στα χαρτιά

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Την εναντίον της απόφαση για το παιχνίδι με την ΑΕΛ ανέτρεψε η Νίκη Βόλου. Η έφεσή της για την υπαιτιότητα διακοπής έγινε δεκτή, οπότε θα της επιστραφεί ο βαθμός και θ’ αποφασιστεί η τύχη του αγώνα.

Σε δικαίωση της Νίκης Βόλου κατέληξε η υπόθεση του περιβόητου αγώνα με την ΑΕΛ. Εξαιτίας της διακοπής λόγω επεισοδίων, η ομάδα της Μαγνησίας είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με αφαίρεση ενός βαθμού, μηδενισμό στο παιχνίδι και πρόστιμο 30.500 ευρώ.

Η έφεση που κατέθεσε ωστόσο με νομικό τον Χάρη Γρηγορίου έγινε δεκτή και αφού απαλλάχθηκε από την υπαιτιότητα της διακοπής, θα της επιστραφεί ο ένας πόντος και θα μειωθεί το πρόστιμο στις 28.000 ευρώ. Παράλληλα, δεν θα χάσει στα χαρτιά το συγκεκριμένο ματς.

Η απόφαση της Εφέσεων ουσιαστικά αναγκάζει τη Super League 2 να ορίσει τη συνέχιση του αγώνα, ο οποίος είχε διακοπεί στο 52΄, με την ΑΕΚ να προηγείται 2-1.

Πλέον η διοργανώτρια αναμένεται να ορίσει άμεσα ημερομηνία, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως, η εξέλιξη του αγώνα δεν θα έχει κάποιο βαθμολογικό αντίκτυπο για τις δυο ομάδες, που εδώ και καιρό είναι αδιάφορες βαθμολογικά.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img