spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Θεσπρωτός-Πανσερραϊκός 0-2: Άπιαστος ο Πανσερραϊκός φουλάρει για Super League

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός, πέρασε «αέρας»… και απο την Ηγουμενίτσα, κερδίζοντας άνετα, τον Θεσπρωτό με 2-0, για την 16η αγωνιστική της Betsson Super League 2! Τα «λιοντάρια» φουλάρουν τις μηχανές τους για την επάνοδο τους στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου και εκκινούν τον β΄γύρο με νίκη, μετρώντας αντίστροφα…μέχρι τις 18 Ιουνίου. Η 11η σερί νίκη του Πανσερραϊκού, δίνει 12 βαθμούς διαφορά, απο τους διώκτες του, στην κατηγορία.

Η Σερραϊκή ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, αποφασισμένη να το τελειώσει…πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Ο γνωστός Πανσερραϊκός, πρέσαρε ψηλά, έκλεψε μπάλες και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μέχρι το γκολ το Σαΐντ στο 38′. Το δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε την ίδια ένταση, με τους «κόκκινους» όμως, να κυριαρχούν στο παιχνίδι και να ελέγχουν τον ρυθμό. Στις καθυστερήσεις, ο Κανίς σημείωσε και δεύτερο γκολ, με τον Πανσερραϊκό να φεύγει θριαμβευτής κι απο την Ηγουμενίτσα, σημειώνοντας το εντυπωσιακό 12×12(11 είναι οι νίκες, στο χορτάρι χωρίς το 3-0 α.α. με τον Απόλλων Λάρισας)!

Έτσι ξεκίνησε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, παρέταξε την Σερραϊκή ομάδα με σχήμα 4-4-2, με τον Κατσίκα κάτω από τα δοκάρια, τους Ζέρη και Λυμπεράκη στα άκρα της άμυνας και τους Καρασαλίδη και Παντεκίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν, ο Στάικος με τον Θυμιάνη στον άξονα και στα πλάγια ο Μόυργος δεξιά και ο Μπαΐροβιτς αριστερά. Επιθετικό δίδυμο αγωνίστηκε, ο Σαΐντ με τον Κατσαντώνη.

Πολλές ευκαιρίες…στο ρελαντί 1-0!

Στο 2′, ο Κατσαντώνης έπιασε ωραία κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο, 5′, ο Μούργος εκτέλεσε τεχνικά ένα χτύπημα φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Σαΐντ, όμως ο Γκανέζος στο γυριστό που επιχείρησε, νικήθηκε απο τον Τσιμόπουλο.

Στο 8′, ο Δρίτσας, με κεφαλιά, απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Κατσίκα αλλά η μπάλα πέρασε μακριά άουτ.

Στο 9′, ήταν η σειρά του Σαΐντ να απειλήσει ξανά, με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση, μέσα στην περιοχή αλλά ο γκολκίπερ του Θεσπρωτού, είπε και πάλι όχι.

Στο 31′ και στο 36′ ο επιθετικός των γηπεδούχων Δρίτσας, δοκίμασε δυο σουτ με αξιώσεις, χωρίς όμως να ανησυχήσουν τον Κατσίκα.

ΓΚΟΛ! Στο 38′, ο Μούργος εκτέλεσε ιδανικά ένα φάουλ έξω απο την περιοχή, με τον Σαΐντ να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τα «λιοντάρια».

Στο 39΄, ο Σαΐντ παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Τσιμόπουλο και να καθαρίσει το ματς, απο το πρώτο ημίχρονο, όμως το πλασέ που επιχείρησε, βρήκε πάνω στον αντίπαλο του.

Τα «λιοντάρια», πήγαν με το υπέρ τους σκορ, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ημίχρονο: Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός 0-1

Σβηστά για το 11 στα 11 με σκόρερ ξανά τον Κανίς στο 94′

Στο β΄ημίχρονο, τα «λιοντάρια» έκαναν διαχείριση του αγώνα, αφού ψάχνουν ρυθμό μετά την διακοπή. Οι αλλαγές του Παύλου Δερμιτζάκη, ενίσχυσαν τις πτέρυγες και έδωσαν ώθηση στις αντεπιθέσεις για τον Πανσερραϊκό, που δεν απείλησε ιδιαίτερα, πέρα απο το γκολ αλλά δεν απειλήθηκε και καθόλου.

Στο 53’, ο Θυμιάνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σούταρε για το 2-0, με την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 94′, ο Μασκανάκης, έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Θεσπρωτού, εντός περιοχής, ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κανίς, που είχε περάσει, ως αλλαγή, κλειδώνοντας τη νίκη για τον Πανσερραϊκό.

Τελικό αποτέλεσμα: Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός 0-2

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Πλέον μετράμε αντίστροφα. 14 ματς ακόμα, μέχρι ο Πανσερραϊκός να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στην Α’ Εθνική, στην τωρινή Super League. Τα «λιοντάρια», χτίζουν ένα μεγάλο σερί νικών, που στο μέλλον ενδεχομένως να είναι ακατάρριπτο. Αυτό το απίστευτο 12 στα 12, με την έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη κι έπειτα, έχει φτιάξει τη νοοτροπία νικητή στους «κόκκινους» και ταυτόχρονα, τους έχει εδραιώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, για τα καλά.

Το +12, που έχει δημιουργηθεί, απο τους βασικούς διώκτες του Πανσερραϊκού, είναι πέρα για πέρα ρεαλιστικό και αποτυπώνει αυτό που έλεγαν όλοι, πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος…οτι αφήστε τον Πανσερραϊκό και ψάξτε τον δεύτερο στον όμιλο του Βορρά. Όσο η ομάδα, θα μπαίνει για να καθαρίζει τα ματς απο την αρχή…τότε θα χρειαστούν άλλα 10 το πολύ παιχνίδια, για να κλειδώσει η άνοδος και μαθηματικά.

Ο Πανσερραϊκός δυναμώνει παντού…και η διοίκηση υπόσχεται αυτά που μπορεί και τα κάνει πράξη στο ακέραιο. Ο Πρόεδρος με τους συνεργάτες του, προετοιμάζουν την επόμενη μέρα αγωνιστικά και ταυτόχρονα, σε επίπεδο υποδομών και εγκαταστάσεων, μεγαλώνοντας το όραμα των φίλων της Σερραϊκής ομάδας. Όμως…δεν περνάνε όλα απο την ιδιωτική πρωτοβουλία. Επομένως, το γηπεδικό είναι ένα απο τα ζητήματα που θα απασχολήσουν έντονα, το επόμενο διάστημα, όπως και η αργοπορημένη λήξη του πρωταθλήματος, όπου μόνο εκνευρισμό προκαλεί στις σοβαρές ομάδες, που θέλουν να κάνουν προγραμματισμό για την Super League.

Τι ακολουθεί;

Την Δευτέρα 3/4, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον Αλμωπό Αριδαίας, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 17η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θεσπρωτός (Χ. Ρότσα): Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Ρούσης, Κωνσταντίνου, Πανταζέλος (82′ Ραστόκα), Μίγγος (70′ Οικονομίκος), Κουέβας (82′ Σάνι), Χατζάκος (70′ Τρομπούκης), Μπίκας (70′ Λύγκας), Δρίτσας.

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Θυμιάνης (76′ Παπάζογλου), Στάικος, Κατσαντώνης (90′ Αυλωνίτης), Μούργος (76′ Μασκανάκης), Σαΐντ (90′ Αλί Μπάμπα), Μπαΐροβιτς (61′ Κανίς).

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img