spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Να συνεχίσει την «δουλειά» στο γήπεδο ο Πανσερραϊκός και κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Παρά την κούραση απο τα συνεχόμενα παιχνίδια, ο Πανσερραϊκός καλείται να κλείσει θετικά, έναν επίπονο «μήνα», με αγωνιστικές και…συναισθηματικές διακυμάνσεις, κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄.

Το Τετάρτη-Κυριακή είναι εξοντωτικό ακόμα και για τις ομάδες μεγάλων πρωταθλημάτων, που διοικούνται απο σοβαρά προεδρεία με γνώσεις κι εμπειρία, πάνω στο σπορ. Πόσο μάλλον εδώ, που ξεκινήσαμε με 12 αναβολές και ο covid μας…μάρανε!

Τα «λιοντάρια» στον λιγοστό χρόνο που μένει για προπόνηση, εξακολουθούν να βελτιώνουν λάθη και προβλήματα των προηγούμενων μηνών, με σκοπό να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό, μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Κι αυτό δεν είναι άλλο απο την αποτελεσματικότητα και την επίτευξη του βασικού στόχου για άνετη παραμονή.

Η κατηγορία, ειδικά με τα φετινά δεδομένα, είναι σκληρή και όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να σφυρηλατήσουν προσωπικότητα. Τα άνευρα ματς, το «δεν πειράζει στα λάθη» και το «κοιτάμε παρακάτω», τελείωσε. Ο Πανσερραϊκός πρέπει εδώ και τώρα να παίρνει όλους τους βαθμούς που μπορεί σε κάθε γήπεδο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η συγκέντρωση όλων, φάνηκε στα προηγούμενα παιχνίδια, είτε αυτά χάθηκαν, έληξαν ισόπαλα ή κερδίθηκαν, μένει η συνέχεια μέχρι τέλος.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ ο Πανσερραϊκός αγωνιστικά θα στερηθεί τις υπηρεσίες, των Ανάκογλου, Κατσίκα, Στίνα και Μασκανάκη, ενώ επιστρέφουν οι Κεφαλάς που εξέτισε την τιμωρία του απο την κόκκινη στο ματς με την Ξάνθη, ενώ μπήκε αποστολή για πρώτη φορά ο Αρμένιος δεξιός μπακ, Αρτουρ Ντανιελιάν.

Αναλυτικά η αποστολή:
Καβουσάκης, Γιαννακίδης, Ζέρης, Φουάσης, Ντανιελιάν, Δημητρίου, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Κεφαλάς, Πίντο, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Μέσι, Καραμπέρης, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Παπαβασιλείου, Σοφιανός.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img