spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Νεμάνια Μιλόσεβιτς ήρθε για να κάνει την διαφορά στον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Σέρβος Νεμάνια Μιλόσεβιτς, μίλησε αποκλειστικά στο ”SSN”, μετά την μεταγραφή του στον Πανσερραϊκό, όντας ο πρώτος ξένος καλαθοσφαιριστής στην ιστορία των «λιονταριών». Ο 26χρονος γκαρντ, ήρθε στις Σέρρες με καλές συστατικές επιστολές, απο την χώρα του και την Βοσνία και απολαμβάνει τις πρώτες του ημέρες, στην περιοχή μας.

Γνωρίζω οτι ο Πανσερραϊκός είναι ένας σημαντικός σύλλογος στην Ελλάδα σε πολλά σπορ!

Ευχαριστώ για την υποδοχή σας. Μου αρέσει εδώ, έχει καλό καιρό, δεν έχει τόσο πολύ κόσμο καθώς προέρχομαι από το Βελιγράδι, που είναι πρωτεύουσα και έχει πολλούς κατοίκους. Επίσης, βλέπω χαμογελαστούς ανθρώπους και νιώθω όμορφα γενικά τις πρώτες μου ημέρες.

Δεν έχω μάθει ακόμη πολλά, για τη νέα μου ομάδα, πέρα απο το τι έκανε πέρυσι στην κατηγορία που αγωνίστηκε. Ξέρω όμως, ότι είναι ένας ιστορικός σύλλογος, που έχει πολλά χρόνια ιστορίας, αφού ιδρύθηκε το 1964, διαθέτει τμήματα σχεδόν σε όλα γνωστά σπορ και έχει και πολύ καλή ομάδα ποδοσφαίρου, που αγωνίστηκε και στην Α’ Εθνική κατηγορία.

Ήρθα στον Πανσερραϊκό διότι έχω υψηλούς στόχους, ως επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ!

Είναι ο 7ος επαγγελματικός μου χρόνος στο μπάσκετ. Είμαι ένας ξένος παίχτης, σε μια ξένη χώρα. Είναι η δουλειά μου αυτή και το κάνω για εμένα και την οικογένεια μου. Έχω αγωνιστεί 4 χρόνια στην Σερβία και 2 στην Βοσνία, στην κατηγορία της Α1, με την φανέλα της Μλάντοστ. Έχω έρθει εδώ, διότι έχω υψηλούς στόχους. Είναι πολύ όμορφο που βλέπω τους συμπαίκτες μου, να είναι στην ομάδα από νεαρή ηλικία και να αγωνίζονται πλέον στην ανδρική ομάδα.

Δεν έχω έρθει ως σταρ! Στο γήπεδο κρινόμαστε!

Μπορεί να έχω έρθει απο το εξωτερικό, ως μεταγραφή αλλά δεν έχω έρθει ως σταρ! Γνωρίζω τι μπορώ να προσφέρω στον Πανσερραϊκό και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να δείξω τις ικανότητες μου στο γήπεδο και αγαπώ, την σκληρή προπόνηση.

Θέλω να πω στους φίλους της ομάδας μου, ότι θα δουλέψω πολύ και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Αυτά μπορώ να πω για την ώρα.

Γνώριζα για τα αδέρφια Κακιούζη!

Προς το παρόν όλα κυλάνε ομαλά, όλοι με έχουν αποδεχτεί και μου κάνουν τις απαραίτητες μεταφράσεις… γιατί τα ελληνικά μου είναι σε μηδενικό επίπεδο (γέλια), καθώς είναι και η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Γνωρίζω τα μπασκετικά βήματα του Μιχάλη Κακιούζη, που έχει παίξει κλπ, όπως επίσης γνωρίζω ότι και ο κόουτς έχει αγωνιστεί στην Α.Ε.Κ. Βλέπω, ήδη ότι ο κόουτς επιμένει στην λεπτομέρεια, κάτι που με χαροποιεί.

Δύσκολη η Β’ Εθνική! Απο εμάς εξαρτάται, η επιτυχία!

Έχω ένα φίλο, τον Μαρίνκοβιτς που έπαιζε πέρυσι στην Α2 Εθνική κατηγορία. Μου είπε ότι και η Β’ Εθνική είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία, με playoffs και playouts και όλοι προσπαθούν να κερδίσουν, ειδικά φέτος με τις καινούργιες καινοτομίες. Πιστεύω, ότι εξαρτάται από εμάς καθαρά, αν θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι φίλαθλοι στην Ελλάδα μοιάζουν με τους Σέρβους!

Έχω μάθει οτι οι φίλοι του Πανσερραϊκού, υποστηρίζουν θερμά την ομάδα τους και αυτό δίνει κίνητρο, για να παίζουμε και για την εξέδρα. Υποστηρίζω την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα αλλά σέβομαι και την πορεία της Παρτιζάν στο μπάσκετ. Οι φίλαθλοι μας μοιάζουν αρκετά, το βλέπω απο τους φίλους του Ολυμπιακού, που υποστηρίζουν και τον Αστέρα και έχουν μια πολύ καλή ομάδα, στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως και απο την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε αγώνες της Παρτιζάν. Είναι σημαντικό κομμάτι κόσμος, χωρίς όμως ομαδικές ακρότητες.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img