spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Πανσερραϊκός και ο νταμπλούχος Ολυμπιακός μαζί στις Ακαδημίες!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μια σπουδαία συνεργασία ανακοίνωσε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός και το τμήμα μπάσκετ σε επίπεδο Ακαδημιών, μαζί με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, που κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο νταμπλ!

Ο ιστορικός σύλλογος του Πανσερραϊκού, συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη του τμήματος μπάσκετ σε άνδρες, γυναίκες και παιδιά, αφού οι Ακαδημίες είναι το μέλλον κάθε ομάδας! Ο πρώτος περιφερειακός πολυαθλητικός σύλλογος της χώρας, κινείται προς την σωστή κατεύθυνση σε όλα τα σπορ, με κορυφαίες συνεργασίες και στο μπάσκετ!

Δέκα μόλις σύλλογοι σε όλη την χώρα, ανάμεσα τους και ο Πανσερραϊκός, θα έχουν την δυνατότητα συνεργασίας με τους φιναλίστ της φετινής Euroleague και νταμπλούχους Ελλάδας, παίρνοντας τεχνογνωσία, απο έναν εκ των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών αθλητικών οργανισμών καλαθοσφαίρισης.

Το τζάμπολ δόθηκε και επίσημα, με τον Σεπτέμβριο να είναι κοντά, ώστε το το αναπτυξιακό πρόγραμμα, της Ακαδημίας του Πανσερραϊκού, να εναρμονιστεί με αυτό του Ολυμπιακού και να ακολουθήσει μια σειρά σπουδαίων παροχών και προνομίων για τα μέλη της Ακαδημίας των «λιονταριών», όπως δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν.

Όλα σχεδιάζονται σε απόλυτα επαγγελματικό επίπεδο, με τα «μάτια» των ανθρώπων του Ολυμπιακού να είναι σε σταθερή βάση πάνω στα παιδιά του Πανσερραϊκού, με την εξέλιξη και την προοπτική να είναι μεγάλη, αφού αναφερόμαστε σε σύλλογο, που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στα Final 4 της Euroleague και αποπνέει υγεία.

Οι Διοικούντες τόσο του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, όσο και του τμήματος μπάσκετ, φρόντισαν, έτσι ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη και άρτια σε όλα τα επίπεδα, για να πληρεί, τις προϋποθέσεις, ένταξης, που είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, αφού πρόκειται για ένα πρότυπο δίκτυο Αθλητικών Ακαδημιών μπάσκετ, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός:

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img