spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Πανσερραϊκός: Ξεμπέρδεψε με τον «Άσο»-Game Changer ο Μυστακίδης!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με δυο τοπ μεταγραφές μας αιφνιδίασε το Σαββατοκύριακο ο Πανσερραϊκός, που αν υπήρχαν εφημερίδες, οι Σερραίοι θα είχαν αγοράσει τρεις…ώστε να διαβάσουν για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «λιονταριών», που κάνουν αίσθηση γενικότερα στην κατηγορία της Super League 2.

Ο Πανσερραϊκός είναι σχεδόν, η μόνη ομάδα που κινείται μεταγραφικά και υλοποιεί τον σχεδιασμό, μεταξύ διοίκησης, τεχνικού διευθυντή και προπονητή. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν έχουν ποιότητα και καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ δείχνουν και τον δρόμο…που θα κινηθεί ο Πανσερραϊκός φέτος.

Ανοδικά σε όλα τα επίπεδα.

Με την απόκτηση Γιαννίκογλου τα «λιοντάρια», ξεμπερδεύουν με την υπόθεση «άσος».

Με τον ταλαντούχο Κατσίκα, που έδειξε οτι σύντομα θα είναι ένας απο τους καλύτερους τερματοφύλακες της χώρας, τον πολύπειρο Ζαχαρία Καβουσάκη αλλά και με τον έμπειρο Γιαννίκογλου, που έχει θητεία σε μεγάλες ομάδες και κυρίως ένα δυνατό πρόσφατο πέρασμα απο την Λιθουανία, οι «κόκκινοι» παύουν να αγχώνονται για την θέση «1». Ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ήταν άλλωστε ένας απο τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ελλάδας και όχι μόνο (Μίλαν-Ρόμα) για περισσότερο απο μια δεκαετία, επομένως έχει άριστη άποψη, για τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί να έχουν, οι κίπερ της Σερραϊκής ομάδας. Όπως γνωρίζει καλά και τον Μάκη Γιαννίκογλου και του εμπιστεύεται μια θέση στον Πανσερραϊκό.

Ο «Game Changer» Μυστακίδης που αποδίδει σε υψηλό επίπεδο για χρόνια

Ο τίτλος «Reload It» που εύστοχα έβαλε η ομάδα επικοινωνίας του Πανσερραϊκού, στην ανακοίνωση του Γιάννη Μυστακίδη, ταιριάζει γάντι στον ταλαντούχο Έλληνα ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε πρωταθλητής πέρυσι με την Βέροια και θέλει να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο, πετυχαίνοντας μια ακόμη καλή χρονιά με τα «Λιοντάρια». Ο Μυστακίδης στα 27 του έχει δυο κύπελλα με τον ΠΑΟΚ και γνωρίζει τι σημαίνει πρωταθλητισμός αγωνιζόμενος στον «δικέφαλο», το «τριφύλλι» αλλά και στις Ξάνθη, Βέροια της SL2. Το βασικό του χαρακτηριστικό, είναι η απρόοπτη τεχνική ενέργεια μέσα στους αγώνες, που βοηθά τους προπονητές, να ξεμπλοκάρουν τις ομάδες τους. Δεν έχει κανένα θέμα με τραυματισμούς απο το 2017 κι έπειτα, ενώ ο ίδιος συμφώνησε αμέσως με τον Πανσερραϊκό, γιατί πιστεύει τον εαυτό του, μέσα στο νέο πρότζεκτ της Σερραϊκής ομάδας.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img