spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ποιοτική προσθήκη με Σάββα Κωφίδη στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός χτίζει όλα αυτά τα χρόνια σε στέρεες βάσεις το οικοδόμημα του και φυσικά η άνοδος στην Σούπερ Λίγκ μόνο προς το καλύτερο μπορούσε να επιδράσει πάνω στην όλη προσπάθεια. Έτσι λοιπόν οι “κόκκινοι” ανακοίνωσαν μία προσθήκη… από το πάνω ράφι για τις ακαδημίες τους, δίνοντας τον συντονισμό και την ανάπτυξη της φιλοσοφίας τους στον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος θα συναντήσει μετά από χρόνια και πάλι προπονητικά στην ίδια ομάδα τον Σάκη Αναστασιάδη, προκειμένου μαζί να “χτίσουν” το αύριο του συλλόγου.

Ο Σάββας Κωφίδης πέρα από την πλούσια καριέρα τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και στους πάγκους, έχει να επιδείξει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που θα μεταφέρει όλες τις αξίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ τον ίδιο ρόλο είχε από το 2019 και στον ΟΦΗ κάνοντας εξαιρετική δουλειά και εξελίσσοντας σε μεγάλο βαθμό τις υποδομές της ομάδας της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σάββα Κωφίδη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα Συντονιστή Προγράμματος Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης Τμημάτων Υποδομής, από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν 2023-2024.

Ο Σάββας Κωφίδης είναι γεννημένος στις 05/02/1961 στο Αλμάτι, είναι κάτοχος UEFA Pro και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ολυμπιακό και Άρη, όπως και στην Εθνική Ελλάδας.

Ως προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία στον Ηρακλή, την Ξάνθη, την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Α.Ε Παφού, ενώ την τελευταία δεκαετία ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη φιλοσοφίας και εκπαίδευσης στα τμήματα υποδομής, τόσο στον Ηρακλή, όσο και στον ΟΦΗ στον οποίον και είχε ανάλογο ρόλο από το 2019 μέχρι προσφάτως.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img