spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Στάθηκε άτυχος ο Ηρακλής Αμμουδιάς και έμεινε στο 0 – 0 με τον Ιπποκράτη Αλεξενδρούπολης

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img
Δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα η ομάδα μας να πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς καθώς για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα ήρθε ισόπαλη με 0-0.
Η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να πάρει το σημερινό ματς στα πρώτα 20 λεπτά έδειξε πολύ καλά δείγματα δημιούργησε και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες,η εξαιρετική ομάδα όμως του Ιπποκράτη μετά τα πρώτα 25 λεπτά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και και έχασε μέχρι του τέλος του ημιχρόνου τουλάχιστον 4 μεγάλες ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον τερματοφύλακα μας Απόστολο Κουτόγλιδη να γίνεται ο φύλακας άγγελος της εστίας μας.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια αλλαγή για την ομάδα μας στην θέση του Σιδηροπούλου πήρε ο Κωνσταντίνου.
Την πιο μεγάλη όμως φάση του αγώνα είχαν οι φιλοξενούμενοι όταν δεν κατάφεραν να σκοράρουν καθώς πάνω στην γραμμή απομάκρυνε ο Γκάλιος.
Μετά το 70 λεπτο η ομάδα μας ανέβασε στροφές είχε 3-4 πολύ καλές φάσεις για να σκοράρει αλλά και πάλι οι επιθετικοί μας αστόχησαν από καλές θέσεις και έτσι για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μέρες δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.
Δεν τελείωσε τίποτα όμως ο Ηρακλής έχει δείξει πολλές φορές φέτος ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες και έτσι θα πάει την Κυριακή στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πανθρακικού και χωρίς άγχος όλοι οι οικογένεια του Ηρακλή πιστεύει στην νίκη που θα μας δώσει πολλές ελπίδες να πετύχουμε τον στόχο μας.
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά το φίλαθλο κόσμο του νομού μας που σφυρίζει την προσπάθεια της ομάδας μας.
Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή 22 Μαίου στο ΔΑΚ Κομοτηνής,θα υπάρχει εκδρομή για τους φιλάθλους που θέλουν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα μας.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ: Κουτογλίδης, Μούστα, Λαδόπουλος, Ζάντσιος, Γκάλιος, Σιδηρόπουλος (Κωνσταντίνου), Τοπάλι, Σπανίδης, Δαγκούλης, Ζιγκερίδης Χρ., Ζιγκερίδης Χαρ.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞ.: Γιαννόπουλος, Ακριβός, Παπάζογλου, Πουλουκτσής, Γκουντενούδης, Μουρατίδης, Καλτσάς, Ευθυμιάδης, Τσελέπης, Τρανόπουλος, Βαρσαμίδης
Δωρεάν εκδρομή την  ερχόμενη Κυριακή στην Κομοτηνή
Η διοίκηση του Ηρακλή Αμμουδιάς διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαίου εκδρομή στην Κομοτηνή εκεί όπου η ομάδα μας δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι,και θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Κομοτηνής την ομάδα του Πανθρακικού.
Η μεταφορά όσων φιλάθλων του νομού μας θέλουν να βρίσκονται την Κυριακή κοντά στην ομαδα μας είναι ΔΩΡΕΑΝ και προσφορά από έναν αγνό φίλαθλο της ομάδα μας.
Ξεκινάμε με 1 λεωφορείο των 65 θέσεων και αν χρειαστεί θα μπει και δεύτερο και τρίτο λεωφορείο.
Ρεπορταζ: Μάκης Μούδιος
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img