spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ψάχνει συνέχεια στις νίκες ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Ηρακλή (20/3-14:45)

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΟΤ Ηρακλή(Κυριακή 20/03, 14:45), στο Καυτανζόγλειο, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bettsson Super League 2.

Οι «κόκκινοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και τι καλές εμφανίσεις, μετά το εντυπωσιακό 4-0 επι του Ολυμπιακού Β’. Ο Ηρακλής είναι μια σταθερή ομάδα με καλά αποτελέσματα, έχοντες φτιάξει ένα σύνολο με ποδοσφαριστές χωρίς εμπορική αξία αλλά με ουσία στο παιχνίδι του και φυσικά έχοντας, την καλή προπονητική καθοδήγηση απο τον Κώστα Γεωργιάδη, που δείχνει την ποιότητα του και στα δύσκολα με τους «κυανόλευκους».

Ο Πανσερραϊκός, έχει κερδίσει φέτος δυο φορές τον «γηραιό», εάν έχει πάθος στο κέντρο και την υπομονή στην τελική προσπάθεια έχει ελπίδες να τριτώσει… το καλό!

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννακίδης, Φουάσης, Κασμερίδης και Παπαβασιλείουτ, ενώ πάντα εκτός είναι και ο τραυματίας Ριβάλντο.

Αναλυτικά η αποστολή:
Καβουσάκης, Κατσίκας, Ζέρης, Ντανιελιάν, Γιανναράκης, Δημητρίου, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Πίντο, Κεφαλάς, Καραμπέρης, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Μέσι, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Σοφιανός, Μασκανάκης, Aνάκογλου, Στίνα.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img