spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

5€ Γενική είσοδος και με την Καρδίτσα! Τώρα στηρίζουμε τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή στις 03 Απριλίου στις 14:45, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με Γενική είσοδο στις Θύρες 1-2-4-5-6 στην τιμή των 5€, απευθύνοντας κάλεσμα στους Σερραίους φιλάθλους για να δώσουν μαζί με τα «λιοντάρια» ακόμα μια μάχη<

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός συνεχίζει το άνοιγμα στο κοινό της ομάδας, που θέλει κοντά της, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Το εγχείρημα κόντρα στην πρωτοπόρο Βέροια ήταν επιτυχημένο, με τον κόσμο να αποδέχεται την πρόσκληση και να επιστρέφει δυναμικά στις κερκίδες του δημοτικού γηπέδου.

Κάτι ανάλογο επιθυμούν όλοι στον Πανσερραϊκό και για τα ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την Ξάνθη, την Καβάλα και τη Νίκη Βόλου, που θα επισκεφτούν τις Σέρρες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο κόσμος πρέπει να σταθεί κοντά στην ιστορική ομάδα του νομού, που έχει κάνει πολλά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και επιθυμεί να σταθεροποιηθεί στα ψηλά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η απόφαση της ΠΑΕ να ορίσει 5€ γενική είσοδο, κόντρα σε μια ακόμα καλή ομάδα του πρωταθλήματος, δίνει κίνητρο στον κόσμο για το Κυριακάτικο μεσημέρι του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

¨Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 03/04/2022, ορίζεται Γενική είσοδος στις Θύρες 1-2-4-5-6 στη τιμή των 5€ και απευθύνει κάλεσμα προκειμένου να βρεθούν μαζικά στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας με τη φωνή τους και να δώσουμε #ΜΑΖΙ τη μάχη στις τελευταίες αγωνιστικές της Super League 2.

Η είσοδος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα γίνει με ασφάλεια, τηρώντας  αυστηρά το απαιτούμενο υγειονομικό πρωτόκολλο και τις προϋποθέσεις της Κ.Υ.Α, ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Αναλυτικά:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

  • Θύρα 1: 5€
  • Θύρα 3: 10
  • Θύρα 4: 5€
  • Θύρες 5 & 6: 5€
  • Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2021-2022.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 13:00, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις κερκίδες. Ανοιχτές θα είναι, οι θύρες 1, 3, 4, 5, 6. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα, από το εκδοτήριο του γηπέδου στο νότιο πέταλο.

Οι κάτοχοι κάθε τύπου εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή το πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Λαμβάνοντας υπόψη την εμφάνιση και διασπορά των υπερμεταδοτικών στελεχών Δέλτα και Όμικρον, οι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες που θα εισέλθουν στο γήπεδο θα φορούν μάσκα καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της παραμονής τους στο χώρο καθώς επίσης θα τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής και αποστασιοποίησης που απαιτούνται για την αποφυγή της μετάδοσης του ιού.

Υγειονομικό πρωτόκολλο

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος, επισημαίνει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα εξής:

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτότητας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

– Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 15 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.

–  Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων (4 έως 17 ετών) στο γήπεδο, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Κατά την άφιξή τους στο γήπεδο, οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θύρα εισόδου όπου βρίσκεται η θέση τους.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδο τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5μ. από τον προπορευόμενο τους.

H συνεργασία όλων μας, η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η συμμόρφωση με τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας, θα διασφαλίσει την ομαλή επιστροφή μας στο γήπεδο του Πανσερραϊκού”.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img