spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Καταπληκτικός Πανσερραϊκός και σπουδαίο διπλό στην Θεσσαλονίκη !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


ΔΕΚΑ  51-78  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STIHL

 

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανσερραϊκός, αφού “άλωσε” το Δημοτικό Ευόσμου και με καταπληκτική εμφάνιση επικράτησε της αξιόμαχης ΔΕΚΑ με 51-78 επιστρέφοντας άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη “ευτύχησε” να έχει σε μέρα καριέρας τον Γρίψιο και ακόμη και στο 25′ που ισοφαρίστηκε, δεν ανησύχησε και ξέφυγε στο σκορ τελειώνοντας με την υπόθεση νίκη.

Αναφορικά με την εξέλιξη της αναμέτρησης, τα “λιοντάρια” μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και επέβαλαν τον ρυθμό τους έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Γρίψιο (17 πόντους στο πρώτο μέρος). Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά 12 πόντων, αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 18-24 στο τέλος του δεκαλέπτου. Στην 2η περίοδο, το παιχνίδι απέκτησε αμυντικό χαρακτήρα και μεγαλύτερη αστοχία, με την ΔΕΚΑ να προσπαθεί να πιέσει ακόμη περισσότερο, αλλά τους “κόκκινους” να κρατάνε την διαφορά των 6 πόντων (27-33) με την λήξη του πρώτου μέρους και τον Χριστοδούλου να ανεβάζει την απόδοση του.

Στην 3η περίοδο, η ΔΕΚΑ συνέχισε την αντεπίθεση της και ισοφάρισε στα μισά της περιόδου. Ωστόσο, ο “σεληνιασμένος” Γρίψιος έδωσε αέρα 10 πόντων στην ομάδα του, πετυχαίνοντας 7 (!!) τρίποντα έως εκείνο το σημείο και συνολικά 29 πόντους. Με 47-57 προηγήθηκαν τα “λιοντάρια” στο 30′.

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη συνέχισε στο ίδιο τέμπο με το τελείωμα της 3ης περιόδου και στο τέταρτο δεκάλεπτο και δεν άφησε περιθώρια για αμφισβήτηση κατακτώντας ένα σπουδαίο διπλό και αφήνοντας πίσω της πολύ άμεσα την ήττα από τα Πεύκα. Τα “λιοντάρια” τελικά επικράτησαν με το ευρύ 51-78, αφού στην 4η περίοδο έκαναν “πάρτι” και με επιμέρους 4-21 (!!) σφράγισαν μια μεγάλη νίκη, που τους ανεβάζει στο 4-3.

Με τον Γρίψιο να κάνει μαγική εμφάνιση (31π.) και όλη την frontline (Μάντζιος, Χριστοδούλου) να βρίσκεται σε τέτοια ημέρα, ο Πανσερραϊκός ήταν αδύνατο να χάσει. Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την Σταυρούπολη το ερχόμενο Σάββατο (03/12) στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης”.

 

*Αργότερα τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού και το πανόραμα της αγωνιστικής…

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img