spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Χουάν Φεράντο ο εκλεκτός!Έρχεται και υπογράφει!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Τελικά ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, έκανε την έκπληξη και φέρνει στις Σέρρες τον Ισπανό Χουάν Φεράντο, για να υπογράψει με τα «λιοντάρια» το νέο του συμβόλαιο και να επιστρέψει στην χώρα μας μετά απο το επιτυχημένο πέρασμα του στην Ινδία!

Σοβαρός, δουλευτάρης και με νοοτροπία νικητή, ο Φεράντο ταίριαξε περισσότερο στα θέλω της Διοικήσης, για τον επόμενο προνητή του Πανσερραϊκού και παρά τις επαφές του Τάσου Καζία με τον Μίλαν Ράσταβατς και τον Λεωνίδε Βόκολο, ο Ισπανός είναι ο εκλεκτός. Φυσικά είναι και γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, αφού εκτός απο τον Βόλο που τον έβαλε στον ποδοσφαρικό χάρτη της χώρας, είχε εργαστεί πιο παλιά και στον Εργοτέλη.

Ένας προπονητής που γνωρίστηκε με τους ανθρώπους της Σερραϊκής ομάδας, απο τα διπλά ματς του Κυπέλλου την σεζόν 2019/20, όπου οι Θεσσαλοί απέκλεισαν δύσκολα στα πέναλτι τον Πανσερραϊκό αλλά ο Φεράντο που είχε διαδοχικές ανόδους με τον Βόλο δίνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα διαπιατευτήρια του, είχε εκτιμηθεί εκτός απο προπονητής και ως χαρακτήρας. Αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στα μάτια, όπου και αναγκάστηκε να τερματίσει άδοξα την καριέρα του στον Βόλο αλλά το ξεπέρασε και τώρα είναι καλά.

Στην Ινδία με δυο διαφορετικές ομάδες κατέκτησε 2 κύπελλα και ένα πρωτάθλημα, ενώ φέτος, στο νέο ξεκίνημα του με την ΑΕΚ Λάρνακας, τον πλήγωσε η Ουγγρική Πάκσι στα προκριματικά του Conference League και αποχώρησε. Κι άλλες φορές είχε μιλήσει με τους «κόκκινους» αλλά τώρα ήταν οι κατάλληλες συνθήκες απο όλες τις πλευρές, για να επέλθει συμφωνία.

Αναμένεται αύριο στις Σέρρες για να δεί απο κοντά τις εγκαταστάσεις της ομάδας και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Στα παιχνίδια…της μοίρας, τελευταίος του αγώνας στην Ελλάδα, ήταν η ισοπαλία με 1-1 στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό και στην επιστροφή του θα αγωνιστεί ξάνα κόντρα στους «πράσινους» αλλά στο ΟΑΚΑ!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img