spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Λανουά: «Έπρεπε να πάρει πέναλτι ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Στην ανάλυση των φάσεων της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League προχώρησε ο Στεφάν Λανουά. Όπως κάθε αγωνιστική, έτσι και τώρα, ο Στεφάν Λανουά ανέλυσε τις φάσεις της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής αναλυτικά είπε, πως ο Πανσερραϊκός έπρεπε να πάρει πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό για χέρι του Αράο στην περιοχή, ενώ σωστά δεν δόθηκε τελικά το πέναλτι στον Βαγιαννίδη με τη μπουνιά που δέχθηκε από τον τερματοφύλακα.

Δύο ήταν οι επίμαχες φάσεις από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Παναθηναϊκό: Εκεί ο αρχιδιαιτητής αναφέρει ότι υπάρχει πέναλτι υπέρ του Πανσερραϊκού για χέρι του Αράο, το οποίο, όμως, δεν είδε ούτε ο διαιτητής Ευαγγέλου, ούτε ο Ζαμπάλας στο VAR: «Σε αυτή την περίπτωση, το χέρι του αμυντικού είναι εντελώς έξω από το σώμα. Το χέρι είναι τοποθετημένο οριζόντια. Με αυτή την επαφή, άλλαξε η κατεύθυνση της μπάλας, οπότε περιμένουμε πέναλτι. Ο VAR έκανε λάθος που δεν συνέστησε ανασκόπηση της φάσης».

Αντίθετα συμφώνησε με τους ρέφερι γιια το πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός: «Σε αυτή την περίπτωση, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, νομίζοντας ότι ο τερματοφύλακας χτύπησε τον αντίπαλο του. Ο VAR βρήκε μία κάμερα που δείχνει ότι ο τερματοφύλακας άγγιξε την μπάλα πριν τον επιθέμενο. Συνίσταται ανασκόπηση της φάσης για την ακύρωση του πέναλτι».

Ένα χέρι-πέναλτι που ίσως έβαζε μπροστά στο σκορ τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ…θα άλλαζε όλο το ματς! Τουλάχιστον ο Γάλλος αρχιδιαιτητής το είδε και το επισήμανε. Ο Πανσερραϊκός, έδειξε σημάδια ανάκαμψης κι αυτό είναι το σημαντικό και προχωρά παρά τα διαιτητικά λάθη εις βάρος του, σε ένα ματς με σπουδαίο αντίπαλο, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο δεκάλεπτο.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img