spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ο Πανσερραϊκός πρέπει να δίνει μάχες μέχρι τέλους!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Τίποτα δεν θα χαριστεί στον φετινό Πανσερραϊκό!

Μια άτυχη σεζόν, δεν μπορεί να διαγράψει, τα όσα επιτυχημένα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα την τελευταία τριετία, που οφειλεί να αντέξει στην φετινή κακουχία της Super League 2 και να δώσει κι άλλο όραμα στους φίλους της ομάδας!

Τα «λιοντάρια» κόντρα στην Ξάνθη αγωνίστηκαν λαβωμένα, με το επίπονο πρόγραμμα Τετάρτη-Κυριακή για μεγάλο χρονικό διάστημα, να διαλύει όλες τις ομάδες και να δημιουγεί ανισορροπίες στο ήδη προβληματικό πρωτάθλημα.

Ο Πανσερραϊκός πριν τον αγώνα με την Ξάνθη, έπρεπε να διαχειριστεί τις απουσίες των τραυματιών, Μέσσι και Ανάκογλου, του πρώτου σκόρερ αλλα τιμωρημένου Κανίς, ενώ ο φορμαρισμένος Στίνα, δεν μπόρεσε να ξεκινήσει, λόγω ενοχλήσεων…και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, χάνει και τον Φάμπρι Κόντσι με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών). Οι απουσίες αυτές δεν στοίχησαν φυσικά μόνο στο ματς με τον ΑΟΞ αλλά η ομάδα θα τις υποστεί και στους επόμενους αγώνες μέχρι το φινάλε.

Η Σερραϊκή ομάδα έπαιξε με πάθος και προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ, που θα έκρινε και την αναμέτρηση, ειδικά μετά την καταιγίδα του δευτέρου ημιχρόνου. Δεν τα κατάφερε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που είναι ανταγωνιστική και στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ένας βαθμός απέναντι στον ΑΟΞ, δεν είναι αυτό που θα ήθελε ο Διγκόζης και οι παίκτες του αλλά δεδομένων των κακών συνθηκών και απέναντι σε μια καλή ομάδα, η ισοπαλία δίνει έστω μια μικρή ψυχολογία για τους επόμενους 2 τελικούς με τον Θεσπρωτό εκτός έδρας και την Καβάλα φυσικά την επόμενη Κυριακή στις Σέρρες…που ενδεχομένως να κρίνει και πολλά, για την τελική κατάταξη των δυο ομάδων.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img