spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Έρχεται «μαέστρος» στα χαφ για τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμη…αλλά ο Πανσερραϊκός είναι τόσο έτοιμος, που έχει ήδη τσεκάρει τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να καλύψει τα κενά, που έχουν προκύψει. Το πρώτο δυνατό όνομα, βρίσκεται προ των πυλών και θα κρατά…μπακέτα στα χαφ!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, έχει θέσει υψηλούς στόχους, σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα, με βασικό στόχο τον πρωταθλητισμό και θέλει η ομάδα να είναι πανέτοιμη, τόσο με την πρώτη σέντρα, όσο και κατα την διάρκεια του.

Τι σημασία έχει που η super league 2 δεν έχει ξεκινήσει ακόμη; Η προετοιμασία, με τους φιλικούς αγώνες, όπως και τα αναπάντεχα προβλήματα τραυματισμών, έχουν δείξει στους ανθρώπους του Πανσερραϊκού, που χρειάζεται ενίσχυση η Σερραϊκή ομάδα και γι’ αυτό φροντίζουν οι παράγοντες των «λιονταριών»!

Η διακοπή των πρωταθλημάτων σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, λόγω μουντιάλ, δίνει την δυνατότητα στο επιτελείο του Πανσερραϊκού, να κινηθεί στοχευμένα σε παίκτες…απο το πάνω «ράφι», όπως συνέβη και το καλοκαίρι, δίνοντας πρωτοκλασάτες λύσεις σε νευραλγικές θέσεις!

Ο Πανσερραϊκός συμφώνησε με έναν…μαέστρο της μεσαίας γραμμής, που έχει εμπειρία και γνωρίζει την Ελληνική πραγματικότητα. Έρχεται απο γεμάτες συμμετοχές σε πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής και σε λίγες μέρες θα ενσωματωθεί με την Σερραϊκή ομάδα! Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου και έχει την ποιότητα τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά, κάτι που αρέσει στον προπονητή, αφού θέλει οι παίκτες του, να δινούν πολλές λύσεις.

Εις αύριο τα σπουδαία…με τον ποδοσφαιριστή να μιλά Ισπανικά και να φορά τα «γαλανόλευκα» της Εθνικής του!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img