spot_imgspot_img

EuroLeague: Οι 9+1 ομάδες με τα 10ετη συμβόλαια, ο ρόλος του Τόνι Πάρκερ και η παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Μεγάλης σημασίας συνάντηση για την EuroLeague, λόγω της κρίσιμης συνάντησης των μετόχων στην Κωνσταντινούπολη για το μέλλον της διοργάνωσης.

Η συνάντηση γίνεται με πρωτοβουλία του προέδρου της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που δεν έχουν υπογράψει ακόμα τα δεκαετή τους συμβόλαια με την IMG, συμβόλαια που θα δεσμεύσουν τους μετόχους της διοργάνωσης μέχρι το 2036. Σημαντική είναι και η παρουσία του προέδρου της ποδοσφαιρικής Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ.

Κάνε like στη σελίδα του serressport στο Facebook και μάθε τα πάντα για τον αθλητισμό!

Δεν είναι όμως μόνο η Φενέρ που δεν έχει υπογράψει. Υπάρχουν τέσσερις συνολικά ομάδες, ανάμεσα σε αυτές είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα από την Ισπανία, ενώ η τέταρτη είναι η Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ, που έχει πολύ καλές επαφές και συνδέσεις με τον κόσμο του NBA, συνεπώς βρίσκεται σε αναμονή για να δει τι γίνεται με το πρότζεκτ του NBA Europe και τα πλάνα που καταστρώνει μαζί με την FIBA.

Όσο για τις ομάδες που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε συμβόλαια δέκα ετών, αυτές είναι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ζάλγκιρις, Μπασκόνια, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Μπάγερν Μονάχου και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πέρα από τα δεκαετή συμβόλαια θα τεθούν κι άλλα θέματα επί τάπητος, όπως είναι η εξαγορά ενός μειοψηφικού πακέτου μετοχών της διοργάνωσης από την BC Partners, μία αγγλική επενδυτική εταιρεία, με το ποσό της εξαγοράς, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί, να αγγίζει τα 300 εκατομμύρια.

Ακόμη ένα σημαντικό θέμα προς συζήτηση, είναι και εκείνο της αύξησης του αριθμού των ομάδων από τις 18 στις 20.

Φυσικά παρουσία στην Κωνσταντινούπολη έχουν και οι δύο ελληνικές ομάδες. Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι Σκινδήλιας – Λεπενιώτης, ενώ τον Παναθηναϊκό οι Παρθενόπουλος, Δεσύπρης και Θάνου.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img