Η Εθνική Ελλάδας πόλο ανδρών ρίχνεται στην πισίνα το βράδυ της Παρασκευής (11/4) για τη μάχη με την Ιαπωνία, σε νοκ-άουτ προημιτελικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι της μετάδοσης.
Με βλέψεις και όνειρα για κάτι μεγάλο ταξίδεψε η Εθνική Ελλάδας πόλο ανδρών στην Ποντγκόριτσα, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Κάνε like στη σελίδα του serressport στο Facebook και μάθε τα πάντα για τον αθλητισμό!
Η σπουδαία διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην πόλη του Μαυροβουνίου το τριήμερο 11-13 Απριλίου, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κάνει πρεμιέρα το απόγευμα της Παρασκευής (11/04) αντιμετωπίζοντας την Ιαπωνία για τα προημιτελικά.
Το πρώτο σπριντ στην πισίνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:20 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
Οι υπόλοιποι τρεις προημιτελικοί
- 11/04 15:00 Ισπανία – Γερμανία
- 11/04 17:10 Ουγγαρία – Ολλανδία
- 11/04 20:30 Μαυροβούνιο – Κροατία