spot_imgspot_img

ΜΓΣ Πανσερραϊκός: Λιλιπούτειοι αθλητές με ταλέντο και πάθος στο Κλειστό του Νέου Σκοπού

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Στο Κλειστό του Νέου Σκοπού διεξήχθη το διήμερο φιλοξενίας της ακαδημίας του Ολυμπιακού από τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό.

Εντυπωσιακό διήμερο φιλοξενίας της ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού, από τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στους δύο συλλόγους, τα τελευταία δύο χρόνια.

Κάνε like στη σελίδα του serressport στο Facebook και μάθε τα πάντα για τον αθλητισμό!

Η κορυφαία τη τάξει ακαδημία μπάσκετ των Πειραιωτών βρέθηκε  στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέου Σκοπού με την πρώτη αναμέτρηση να γίνεται ανάμεσα σε αθλητές γεννημένους το 2018.

Μια ώρα αργότερα ακολούθησαν αθλητές γεννημένοι το 2017. Πολύς κόσμος χειροκρότησε θερμά τους λιλιπούτειους αθλητές που αγωνίστηκαν με πάθος στο παρκέ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό event που πρόσφερε εμπειρίες στους αυριανούς αθλητές κι αποδεικνύει ότι ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός λειτουργεί με σχέδιο, ενώ βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση διοργανώνοντας δράσεις εξωστρέφειας.

Σ. Θεοδώρου: “Τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες”

Ο προπονητής των ακαδημιών του Ολυμπιακού Σπύρος Θεοδώρου δήλωσε στο LionNews.gr ότι η πρόταση φιλοξενίας του Πανσερραϊκού έγινε  δεκτή με θέρμη και προετοιμάστηκε εδώ και καιρό.

«Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να αποκτούν εμπειρίες, να γνωρίζουν άλλες κουλτούρες. Ευχαριστούμε για τη συνεργασία, αισθανόμαστε σαν να είμαστε στον Πειραιά. Εύχομαι κι ο Πανσερραϊκός να έρθει στον Πειραιά να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία».

Γ. Μπουτάκογλου: “Οι αγώνες φανερώνουν το brand name του Πανσερραϊκού”

O Γιάννης Μπουτάκογλου και ο Σπύρος Θεοδώρου

Ο προπονητής των ακαδημιών του Πανσερραϊκού Γιάννης Μπουτάκογλου μίλησε με ενθουσιασμό για τις μοναδικές εμπειρίες που απέκτησαν οι μικροί αθλητές.

«Το μπάσκετ μάς ενώνει, είναι μία γιορτή και τέτοιοι αγώνες φανερώνουν το brand name του Πανσερραϊκού. Το να έρχεται στις Σέρρες ο πρωταθλητής Ολυμπιακός είναι πολύ σημαντικό».

 Δ. Νότας:  Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι”

Ο δήμαρχος Εμ. Παππά Δημήτρης Νότας αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που υπάρχει  μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Ορφέα Νέου Σκοπού με τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό.

Υπογράμμισε  τον ιδιαίτερο συμβολισμό που έχει η πρεμιέρα του τουρνουά να ξεκινά από ένα κλειστό γυμναστήριο της σερραϊκής περιφέρειας.

«Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για το γεγονός ότι από τον Νέο Σκοπό και τον Δήμο μας ξεκινά αυτό το τουρνουά με μία κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη, ένα σεβαστό όνομα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΜΓΣ Πανσερραϊκού για τη συνεργασία».

Την Παρασκευή ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους οι Ακαδημίες του Πανσερραϊκού με μια όμορφη προγραμματισμένη εκδήλωση με σουπερ δώρο.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img