spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

SL2: Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε ο Ροκάκης για τις αρχαιρεσίες!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Tο θέμα της εκλογής νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα 2 δεν έκλεισε με την ανάδειξη του Πέτρου Μαρτσούκου ως νικητή στις αρχαιρεσίες που έγιναν την Τετάρτη (8/3). Την Πέμπτη (9/3) ο συνυποψήφιός του, Αντώνης Ροκάκης, έκανε γνωστό ότι προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, με τον πρόεδρο των Χανίων να κάνει λόγο για παρατυπίες και αναφέροντας ότι θα γίνουν νέες, κανονικές όπως τις χαρακτήρισε, εκλογές.

Αναλυτικά: «Καταθέσαμε σήμερα, στο αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κατεπείγουσα προσφυγή κατά του κύρους των χθεσινών αρχαιρεσιών στην Super League 2.

Καταγγέλλουμε σειρά παρατυπιών, μεταξύ των οποίων και την παράνομη συμμετοχή της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, η οποία θα έπρεπε από καιρού να έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και το ΔΣ της SL2, λόγω μη συμμόρφωσης σε αποφάσεις καταβολής χρηματικής αποζημίωσης σε ποδοσφαιριστές.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκπροσώπους των ΠΑΕ που με τίμησαν με την ψήφο τους, στηρίζοντας όλοι μαζί την αναγκαία προσπάθεια ώστε να επιφέρουμε στο πρωτάθλημα μας -όπως του αρμόζει- μια εντελώς διαφορετική και σύγχρονη λειτουργία, ανακτώντας τη χαμένη αξιοπιστία του.

Κατανοώ και όσους την τελευταία στιγμή δεν μας στήριξαν, λυγίζοντας στις κάθε μορφής πιέσεις που τους ασκήθηκαν. Δεσμεύομαι ότι, με την δικαίωση της προσφυγής μας και τις επικείμενες κανονικές εκλογές, θα αποτελέσει παρελθόν -οριστικά και αμετάκλητα- όλο αυτό το ζοφερό κλίμα που υπήρξε.

Αντώνης Ροκάκης».

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img