spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Stand by… ο Πανσερραϊκός για τον αγώνα στην Ξάνθη

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Σε κατάσταση αναμονής βρίσκεται ο Πανσερραϊκός ενόψει του αγώνα στην Ξάνθη(Τετάρτη 12/01, 14:45) και όλα αυτά φυσικά… ελέω covid-19.

Με τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές να έχουν αναβληθεί, λόγω πληθώρας κρουσμάτων σε όλες τις ομάδες, οι «κόκκινοι» περιμένουν επίσημη ενημέρωση από τον Α.Ο Ξάνθη και τη διοργανώτρια αρχή για το αν θα ταξιδέψουν τελικά στην ακριτική πόλη.

Από πλευράς Πανσερραϊκού, μετά και τον μοριακό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθησαν οι παίκτες τη Δευτέρα, βρέθηκε μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα, κάτι που σημαίνει πως για αυτόν τον αγώνα τουλάχιστον και ασχέτως με το πώς πορεύτηκαν στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη είναι έτοιμοι από πλευράς κορωναϊού τουλάχιστον για να δώσουν το παρών.

Από την άλλη ωστόσο στην Ξάνθη η κατάσταση είναι κάπως περίπλοκη, καθώς την περασμένη Παρασκευή είχαν ανακοινωθεί 8 κρούσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά έχουν περιοριστεί τουλάχιστον κατά το ήμισυ, ωστόσο το πρωί της Τρίτης γκρουπ παικτών υπεβλήθησαν σε νέα μοριακά τεστ για να ελεγχθεί κατά πόσο έχει αποφευχθεί η μετάδοση και σε άλλα μέλη της ομάδας, οπότε αναμένονται τα αποτελέσματα για να φανεί αν θα διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img