spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Τ.Καζίας: Οι αιρετοί των Σερρών να αναλάβουν…νωρίς τις ευθύνες τους για το γήπεδο!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Τάσος Καζίας, μια μέρα μετά, απο την ιστορική παραμονή του Πανσερραϊκού στην Super League, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που είχε να συμβεί 31 χρόνια, προέβη σε μια σημαντική τοποθέτηση στα «κόκκινα media» του συλλόγου.

Το κυριότερο σημείο των δηλώσεων του κ. Καζία, είναι εκείνο που αναφέρεται, στους αιρετούς της περιοχής μας και τους φορείς που διαχειρίζονται το γηπεδικό ζήτημα, που εδώ και δυο χρόνια δεν έχουν κάνει το παραμικρό βήμα προόδου, ενώ υπάρχουν εξασφαλισμένα κονδύλια. Αντίθετα, μόνο ως καταστροφική, μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή πρώτη σεζόν του Πανσερραϊκού στην Super League, αγωνιζόμενος στην φυσική του έδρα, αφού ξεκίνησε με 4 κερκίδες και μετά τις εκλογές…προκόψαμε και καταλήξαμε μετά βίας, με ένα πέταλο και τρομερές οικονομικές ζημιές στην ΠΑΕ, όπως και την δικαιολογημένη αγανάκτηση του κόσμου.

Ο Πανσερραϊκός, σωστά επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, οτι το χρέος του το έκανε, απέναντι στην πόλη. Πέρυσι τα «λιοντάρια» ανέβηκαν κατηγορία και φέτος παρέμειναν στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα μήνα νωρίτερα απο την λήξη του πρωταθλήματος. Τώρα έχουμε Απρίλιο και η σέντρα της επόμενης σεζόν θα γίνει σε τέσσερις μήνες, στα μέσα Αυγούστου. Επομένως, όλοι οι φορείς και οι αιρετοί που τους διαχειρίζονται…και φέτος δεν έχουν εκλογές, ας ασχοληθούν απο νωρίς με αυτό το έρμο το γηπεδάκι της πόλης, που μόνο χλεύη εισπράξαμε απο όλη την Ελλάδα φέτος, σε αντίθεση με την καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Προέδρου του Πανσερραϊκού κ. Τάσου Καζία:

«Είμαι χαρούμενος, τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας μας, να παραμείνει στην Super League, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Είναι ένα ιστορικό γεγονός, αφού μετά απο 31 χρόνια, ο Πανσερραϊκός, θα έχει συνέχεια στην μεγάλη κατηγορία κι αυτό είναι κάτι, που θέλουμε να χτίσουμε όλοι μαζί. Την συνέπεια στην Α΄ Εθνική. Αγωνιστήκαμε, με όλες μας τις δυνάμεις, ο καθένας με τον ρόλο του και παρουσιάσαμε ένα καλό σύνολο εντός και εκτός γηπέδου, που νομίζω οτι ευχαριστήθηκε όλος ο κόσμος. Οι φίλαθλοι μας, να γνωρίζουν οτι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στον Πανσερραϊκό με τον ίδιο ζήλο και τα 60 χρόνια της ομάδας, θα τα γιορτάσουμε, με νέες επιτυχίες.

Η φετινή μάχη, ήταν σκλήρη, τόσο ως προς την προσαρμογή μας στη νέα κατηγορία, όσο φυσικά και με τις γηπεδικές αντιξοότητες, που σχεδόν όλη την χρονιά ήμασταν «τιμωρημένοι» στην φυσική μας έδρα, χωρίς μάλιστα ευθύνη της ΠΑΕ. Ως Πρόεδρος του Πανσερραϊκού, θα βγαίνω πάντα μπροστά σε κάθε ζήτημα αλλά το Δημοτικό γήπεδο είναι μια πολυπαραγοντική ευθύνη, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εκλεγμένων αντιπροσώπων στην Βουλή. Εμείς ως ομάδα, φροντίσαμε και πέρυσι και φέτος να πανηγυρίσουμε ένα μήνα νωρίτερα (!), το πρωτάθλημα και την παραμονή μας, απο το πέρας των επίσημων διοργανώσεων, μεταφέροντας ευχάριστα, την ευθύνη, των απαραίτητων εργασιών του γηπέδου, στους αρμόδιους φορείς. Επίσης ως ΠΑΕ, αναλάβαμε για πολλόστη φορά, περισσότερες ευθύνες απο αυτές που μας αναλογούν, βάσει τα όσα ορίζει ο νέος αθλητικός νόμος για το καλό του συλλόγου και του κόσμου μας. Εννοείται, χωρίς καμία οικονομική στήριξη, την στιγμή, που στα περισσότερα, αν οχι σε όλα τα γήπεδα των περιφερειακών ομάδων της λίγκας, το κόστος το ανέλαβαν οι εκάστοτε φορείς.

Φέτος λοιπόν, η νέα δημοτική αρχή, έχει να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα υψίστης σημασίας, που αφορά την ασφάλεια και την βελτίωση ενός γηπέδου, που δυσφημεί με την εικόνα του, την πόλη των Σερρών και τον Πανσερραϊκό μας. Το παρελθόν απέτυχε στο κομμάτι αυτό και ελπίζουμε οι τωρινές αποφάσεις που θα παρθούν, απο την κυρία Μητλιάγκα και τους συμβούλους της, να είναι συγκεκριμένες, ως προς τον χρονικό ορίζοντα και το οικονομικό πλαίσιο, της εφαρμογής των μελετών.

Η ηγεσία της περιφερειακής ενότητας Σερρών, δεν άλλαξε. Ο κύριος Σπυρόπουλος και η διοίκηση του κυρίου Τζιτζικώστα, να πράξουν, τα αυτονόητα που χρειάζονται, σε τεχνογνωσία και χρήμα, ώστε να δοθούν επιτέλους έγκαιρα, στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Ας μην ξεχνάει κάνεις αιρετός, οτι ο Πανσερραϊκός, είναι η μοναδική ομάδα, της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας, εκτός Θεσσαλονίκης, που αγωνίζεται στην Super League. Τέλος, οι αξιότιμοι βουλευτές μας, να φροντίσουν με τον τρόπο τους, ώστε η πόλη μας και η ομάδα μας, που γιορτάζει φέτος τα 60 της έτη, να αποκτήσει το γηπεδικό στολίδι, που της αξίζει. 

Με την σέντρα του νέου πρωταθλήματος, όλοι να είμαστε όπως πρέπει. Όχι στα λόγια, αλλά στα έργα, με ευθύνη απέναντι στον κόσμο της πόλης και της ομάδας μας.»

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img