spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ό,τι και να γράψουμε…ο Πανσερραϊκός ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει την Καβάλα!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η ιστορία γράφει για τους νικητές…και ο Πανσερραϊκός οφείλει να είναι στην σωστή πλευρά της ιστορίας, στο τέλος της ημέρας!

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλές αράδες για την σημερινή αναμέτρηση του Πανσερραϊκού, κόντρα στην Καβάλα. Ακόμα μια σημαντική, απο τις πολλές, των τελευταίων ετών! Η αλήθεια είναι οτι την τελευταία τριετία η Καβάλα, σε οποιαδήποτε κατάσταση και να είναι, κερδίζει τον Πανσερραϊκό στα μεγάλα ματς. Το έκανε το 18/19, το έκανε το 20/21 και ελπίζουμε να μην το ξανακάνει φέτος, με το διακύβευμα να είναι ακόμα μεγαλύτερο, καθώς το φάσμα του υποβιβασμού για όποιον δεν κερδίσει απόψε, θα είναι σχεδόν βέβαιο.

Οι παίκτες πρέπει επιτέλους να το πάρουν επάνω τους!

Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού, πρέπει να παίξουν για τους εαυτούς τους και να αδιαφορήσουν για όποιον βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Επιτέλους πρέπει να τιμήσουν τα συμβόλαια τους, την φανέλα που φοράνε και την διοίκηση που τους στηρίζει σε όλα εδώ και πολλά χρόνια, για μερικούς απο αυτούς. Τι έκανε ή τι θα κάνει η ΠΑΕ με τον Διγκόζη είναι δικό της θέμα και θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς. Αυτό που καίει άπαντες σήμερα, είναι οτι όποιος κατευθύνει την ομάδα κόντρα στην Καβάλα, θα πρέπει να μεταφέρει το πάθος για παραμονή στην κατηγορία, διότι το αύριο δεν θα είναι ευοίωνο για κανέναν, εάν ο Πανσερραϊκός υποβιβαστεί ξανά.

Χορτάσαμε «έξυπνους και πονηρούς» στο πληκτρολόγιο και την εξέδρα!

Όσοι ξέρετε μέσα σας, τι είστε ως οπαδοί, δεν χρειάζεται να δώσετε σημασία στην παρακάτω κατακλείδα. Όσοι δεν ξέρετε και έχετε κάπου μπερδευτεί… δώστε βάση. Ο Πανσερραϊκός δεν έχει ανάγκη κανέναν, που ασκεί κριτική χωρίς λογική βάση. Το γεγονός οτι η ομάδα φέτος έχασε τον προσανατολισμό της και βρέθηκε σε μια δυσάρεστη κατάσταση, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε σύλλογο. Το να υπάρχουν αναθέματα όμως και ειρωνείες του τύπου, «η χειρότερη ομάδα της 25ετιας» και «ντροπή να κυνηγάς παραμονή σε αυτό τον όμιλο», είναι σαν να μην έχει ιδέα κάποιος, για το τι συμβαίνει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο…και κυρίως να μην παρακολουθεί τον Πανσερραϊκό απο το 2018 κι έπειτα.

Η ομάδα αυτή έχει μια συγκεκριμένη στόχευση, που την ακολουθεί και την εφαρμόζει πιστά, κάθε χρόνο. Μπορεί η αγωνιστική της εικόνα φέτος, να έχει καταρρακωθεί αλλά όποιος θέλει… μπορούμε πολύ εύκολα να του θυμίσουμε, τι συνέβαινε κάθε χρόνο τα τελευταία 25 χρόνια και ποιο ήταν το πλάνο πέρα το αγωνιστικό 9μηνο!

Α… εκτός απο το φρεσκάρισμα της μνήμης, θα του κάνουμε και δώρο μια φανέλα!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img